Bij Lone Star Stables kunt u ook lessen volgen. Zowel ‘engels’ als ‘western’. Wij hebben de beschikking over verschillende paarden en pony’s.

Wij geven alleen privéles, d.w.z. dat u alleen les krijgt. Dit omdat u dan veel meer leert en in een vlugger tempo. Wij raden u dan ook aan om maar een half uur les te nemen per keer omdat de lessen vrij intensief zijn. Naar gelang uw capaciteiten kunt u daarna kiezen voor bijvoorbeeld een uur les.

De lestijden worden in overleg met u afgesproken. Zo kunt u kiezen wat voor u het beste uitkomt. Wij geven les aan kinderen vanaf 6 jaar. U kunt uiteraard ook met uw eigen paard bij ons komen lessen.

Elk jaar hebben we voor beide disciplines een aantal eigen wedstrijden, deze staan in de agenda. Dit zijn gemoedelijke wedstrijden, waar u, uw kind en paard wedstrijdervaring kan opdoen. Naast de prijzen die op de dag zelf te verdienen zijn, komen de deelnemers aan minimaal 4 van de 5 wedstrijden ook nog in aanmerking voor mooie extra prijzen aan het eind van het seizoen.